Kobo
phone
За контакти:0885 970 300
phone
contacts

За нас

      ЕТ “КОБО-КОНСТАНТИН БОЗАДЖИЕВ” е фирма, която повече от 15 години се занимава с доставка и продажба на резервни части за хладилници и климатици. Основен приоритет е високото качество на продуктите, които предлага. Това се отразява във взаимоотношенията, които поддържа с водещи фирми в бранша, като те са основен партньор в доставката на продуктите, които се предлагат на пазара.

В света на хладилната и климатичната техника, е важен лесният достъп до качествени и надеждни резервни части. Тези компоненти са важни не само за поправка на уредите, но и за гарантиране на безпроблемната им работа през по-дълги периоди от време. Поради тази причина, фирмата   има за цел да предоставя на своите клиенти най-качествените и надеждни резервни части за хладилници и климатици на пазара.

 Разполага с богат асортимент от продукти, който включва всичко необходимо за поправка и поддръжка на хладилници и климатици, включително компресори, терморегулатори, вентилатори, кондензатори и други. Освен това предлага и услуги като консултации и съвети относно избора на правилните резервни части за вашия уред. Това е особено полезно за хора, които не разполагат с достатъчно опит или знания за поправка на своите уреди.

 Има за цел да предоставя на своите клиенти конкурентни цени, без да компрометира качеството на продуктите, които предлага.